2021. augusztus 14. 19:00 – Bp., Városmajori Szabadtéri Színpad

A bizakodók oldaláról már szállingózik egy-egy nyári koncertdátum. A 2021-es nyár egyik meglepetés koncertje a hazai progresszív rock legendás alakja, Török Ádám és zenekarának szuperkoncertje lesz, akik ezen az estén egyfajta válogatást nyújtanak a MINI együttes elmúlt félévszázadának legismertebb és legkedveltebb dalaiból.

A közel kétórás koncerten Török Ádám & Barátai a meghívott vendégművészekkel közösen idézik meg a színpadon, a több mint 50 éve alakult, legendás MINI együttes legnépszerűbb dalait, mint a Kolduskirály, Kell a barátság, Funky Night, Zene él tovább, Drága Ifipark, Hívj fel, Gőzhajó, Kereszteslovag, Vissza a városba, vagy az Asztalhoz leültem.

Sztárvendégek: Tátrai Tibor (gitár), Papp Gyula (billentyű) és Kézdy Luca (hegedű).

Fotó: Kurucz Attila

A Mini-slágerek mellett áthangszerelt Bartók-művek is felcsendülnek a nagysikerű „Bartók On Rock” crossover lemezről.

Török Ádám – énekes, fuvolista, dal és szövegíró, producer

A 72 éves énekes alkotói munkásságát a több mint 50 különböző, magas zenei színvonalon készült album fémjelzi a pályafutása elmúlt 52 éve alatt. Több mint 9000 koncertje volt itthon és külföldön, elsősorban Svájcban, Lengyelországban, de megfordult az Egyesült Államok, Kanada, Ausztria és Olaszország színpadjain is. Koncertezik a Felvidéken és Erdélyben is. A színpadon töltött évek során több mint 5 millióan hallgatták és élvezték dalait.

„Szerencsésnek mondhatom magam, hogy az I. kerületben a magyar rock történetének három kultikus helyén is házigazda lehettem, és hozzájárulhattam ezek hírnevéhez”.

Jegy: https://varosmajoriszinpad.jegy.hu/program/torok-adam-es-baratai-a-mini-legjobb-dalai-bartok-on-rock-121644/710848