Március 5-től érhető el a zenekar legújabb dala, ÉLTÜNK-E TÉNYLEG? címmel. A zenekar 2020 tavaszán jött ki második nagylemezével – MUTASS VALAMI UJJAT-, de már itt az új single, amit a világban kialakult helyzet ihletett.

„A dal egy több fronton játszódó háború, ami a fejemben és a lelkemben zajlik az egész járványhelyzettel kapcsolatban, valamint az emberek és világ reakcióival. Nem mondanám kifejezetten szomorú, vagy nyomasztó dalnak, mert energikus, pörgős és persze magán hordozza a szarkazmust, ami tőlünk már megszokott. Azonban a nóta alapját az a lelki válság adja, ami tavasszal, az első karantén során tört rám, mikor felmerült bennem a kérdés, hogy vajon éltünk-e tényleg? Amikor jöttek a hírek halálról, akkor komolyan megrázott a tudat, hogy bizony semmit nem lehet garantáltnak venni, főleg nem az életet. Természetesen valami olyat akarunk kihozni ebből, ami azért nem húz le mindenkit, ha meghallgatja ezt a dalt, így átformáltam ezt az érzést egy kis fanyar humorral és ebből született meg a szerzemény.” – mesélte Zsolti Rotten,a zenekar frontembere.

A klip is inkább a reményteli dolgokra koncentrál, mint a koncertek, szórakozás, közös élmények. És! Igazi sztárparádé kerekedett az új videóban, persze némi csavarral. A zenekar idén még több számot és videót tervez megjelentetni, hiszen most minden kreatív energiát új dalokba lehet fektetni.
A csapat körüli aktuális történésekről az alábbi oldalakon értesülhettek leggyorsabban:
www.facebook.com/helozep
www.instagram.com/helozep