Új beszélgetéssorozat indul március végétől az NKA Hangfoglaló Program online rádiójában: a Beat – az ütős alternatíva napközbeni online műsorában minden szerdán 10 órától a magyar zeneipar kulisszatitkairól, fiatal tehetséges előadók legfrissebb alkotásairól és a keresztény könnyűzene legfontosabb aktualitásairól beszélnek az adás visszatérő vendégei.

Szabó István műsorvezető szerda délelőttönként Molnár Gáborral (ügyvezető és tulajdonos, Gold Record), Lugosi Dániellel (zenész, producer), Bolyki Györggyel (zenész, producer, a Szikra Projekt vezetője) és Tóth Barbarával (kommunikációs munkatárs, Hangfoglaló Programiroda) folytat majd értékteremtő zenei beszélgetéseket a digitális rádióban.


“Ezeket az állandó, illetve havonta visszatérő beszélgetéseket több hónapos szerkesztőségi és programing munka előzte meg. Büszke vagyok, hogy a számunkra kiemelten fontos és értékes témák most még nagyobb teret kaphatnak a rádióban.” – mondta Rédl Ádám, a rádió vezetője. A beszélgetések a minden hétköznap jelentkező “Beat – Szabó Istvánnal” produkcióban hallgathatóak meg szerda délelőttönként, az adások élőben a beatradiohungary.hu oldalon, később a Beat digitális rádió podcast felületein érthetőek el.