A Helldriver június 4-én megjelent „ÚJ HAJNAL VIRRAD” című lemezéhez készült egy „közreműködős” nóta is, ami május végén került ki előzetesként. A dalban vendégénekesként közreműködik Schrott Péter (Continoom, Zártosztály, Tűzmadár).

A zenekar új stúdióalbuma, stílusát tekintve elrugaszkodik a klasszikus hard rock vonaltól, elődeihez képest inkább egy heavy metal album született. Zeneileg és a szövegvilág tekintetében is – néhány dal kivételével- súlyosabb tételek hallhatók az új albumon.

„Két duett dal hallható az új lemezen, az egyik „A Sosem múlik el”, Dudás Ivett (Tales Of Evening) vendégszereplésével, a másik pedig az album előzeteseként kihozott, „A bizalom ára” – Schrott Petivel. Mindkét dal adta magát és egyértelmű volt számunkra, hogy kiket kérjünk fel a feladatra. Nagy öröm volt számunkra, hogy elfogadták a felkérést és úgy gondoljuk, a végeredmény önmagáért beszél. Ivett és Peti kiváló énekesek, és nagyra becsüljük munkásságukat. „A bizalom ára” teljes mértékben hitelessé vált Peti közreműködéséve, hiszen a dal a barátságról szól és ők ketten, Csabival, azon túl, hogy több produkcióban is szerepelnek együtt, baráti viszonyt is ápolnak. A zenekarban már az előző lemeznél is felmerült Peti neve mint lehetséges vendégénekes. Ez most megvalósult, amit ezúton is köszönünk!” – tették hozzá.