A HCRS (Hardcore Rap Shit) zenekar 2020-ban alakult, régi baráti társaságból. Korábban mindenki zenélt többfelé már, különböző formációkkal és együtt is. Volt egy rendezvény 2020-ban, ahol Pintér Zoli, Lukovics Kori és Kis Zsombi az akkori zenekarával játszott, vendégnek pedig meghívták Jónás Bélát és Kovács Petit. Itt, koncert után a backstageben ment a mulatozás, ekkor merült fel a formáció létrehozása. A srácok kiheverték a buli fáradalmait és elindult a körbetelefonálás…

Miután mindannyian „okézták” a dolgot, megbeszélték az első próba időpontját és neki is láttunk a melónak. Néhány dalt már rögzített a társaság, ezekből egyre, a Pörögnek a kerekek-re készítettek egy klipet, amit ma mutatnak be. Hamarosan kész egy lemeznyi anyag is, és a srácok nagyon bíznak abban, hogy meg is tudják jelentetni. Eddigi dolgaikat önerőből finanszírozták, jóleső baráti segítséget kaptak Palától (Palatinus Attila – StuntRider), a klipben szereplő motorostól, illetve Ötvös Ádámtól (Goldsmith Studio) és Ungvári Mátétól a videóba fektetett munkájukkal.

A zenekar tagjai: Kovács Péter, Jónás Béla, Kis Zsombor, Pintér Zoltán, Lukovics Kornél

A csapat várja, hogy hamarosan színpadon is zenéljen. A Facebook profiljukon minden elérhetőség fent van, ha valaki hívná őket, illetve maguk is nagy erőkkel nekiláttak a koncertszervezésnek.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063469811851

https://www.facebook.com/search/top?q=palatinus%20attila%20stuntrider

https://www.facebook.com/search/top?q=goldsmith%20studio

„Hatalmas köszönet a Rockinformnak a lehetőségért, reméljük, mielőbb találkozunk fesztiválokon, rendezvényeken!

Üdvözlettel: HCRS