Meglepően új, és merőben ismerős…  

Nincs új a nap alatt…vagy mégis?

Szokták mondani, hogy „csak a metál”! De ezeknek a srácoknak nem csak egy stílusból áll repertoárjuk. Akik az utóbbi évtizedben – leszámítva 2020-at, mert azt nem számolhatjuk zeneileg valid évnek (a szerk.) – barangolták a miskolci éjszakát be-be tévedve olykor egy-egy koncertre (kiváltképp a Cornerben), azok valószínűleg már találkoztak a színpadon az Acoustr!ck zenekar tagjaival más-más formációkban. A zenekar alap elképzeléseit Üveges László (ex-PieOnEar, Kisbót, Goddam Ltd.) egy Jablonkai Lillával és pár baráttal közösen töltött nyaraláson találták ki. Az ekkor még tisztán akusztikusnak szánt zenekarba hívták meg Kiss Bencét aka Colost (ex-Sound Height 69), Majercsák Lacikát (Kisbót) és Varga Dávidot (ex-HMTM, Goddam Ltd.).

Aztán előkerült a lábdob helyett egy cajon, az elektromos gitár helyett egy ukulele. A torzitó pedál helyett egy kazoo, aztán persze visszajött a torzító pedál is… Majd az akusztikus gitár mellé egy zongora, a mellé egy szinti. Na, és még mindez egy gyönyörű, angyali hangú énekesnővel lett megkoronázva, amihez három muskétás baritonja társul. És még…

A repertoárt nehezen lehetne meghatározni, mert mashupok lévén egy számban több ismert sláger részlete, szövege, dallama is felcsendül, de egy biztos: mindenki fel fogja ismerni egy: “Óóóó, ezt vágom!” felkiáltással!

Facebook event

Acoustr!ck facebook oldal