Kékkői Zalán, a Beatrice jelenlegi, Ákos egykori gitárosa első instrumentális albumával jelentkezett a héten. A My world, my dream című lemezhez július végén kijött az albumindító dal egy videóklippel – Catfight címen.

„Nagyon boldoggá tesz, hogy az egész lemezen fantasztikus zenész barátaim játékát hallhatjátok.”– nyilatkozta a gitáros.  

A videós dal zenészei: Borlai Gergő: dob, Takács Roland Kanóc: basszusgitár, Kékkői Zalán: gitár. Szakos Krisztián: mix & mastering – Gattaca Stúdió.

Juhász Viktor: video

Music Fashion Art & Management

Régi álmom volt egy olyan zenei anyag elkészítése, amely 100 %-ban az én zenei világomat mutatja be. Megtisztelő számomra, hogy olyan fantasztikus zenészek, barátok játéka hallható a lemezen, mint Borlai Gergő, Kaszás Péter, Fekete Tibor Samu, Takács Roland Kanóc, Fehérvári Attila, Laczik Fecó és Szebényi Dani.” 

Facebook: https://www.facebook.com/kekkoizalan7

Instagram: https://www.instagram.com/kekkoizalan/

Weboldal: https://www.zalanweb.hu/

A 2021. augusztus 9-én megjelent lemezhez kapcsolódóan a vásárlók között egy olyan elektromos gitár kerül kisorsolásra, amely 2021. szeptember 1-jén debütál az Ibanez kínálatában! A vásárlást követően kövesd a lemez mellé kapott kuponon található utasításokat. A sorsolás időpontja: 2021. szeptember 30.