A srácok még október végén rukkoltak elő a The River Is Rising című dallal, a hamarosan megjelenő negyedik albumuk ízelítőjeként, december 6-án pedig a következő kislemez is napvilágot látott Fill My World címmel /amit csütörtökön osztottunk meg itt a Rockinform.hu-n/ – adta hírül a loudersound.com.

Slash és Myles Kennedy & The Conspirators a nem túl frappáns, 4 címet adta soron következő lemezének, amely 2022. február 11-én jelenik majd meg a Snakepit Records/Gibson Records gondozásában, és már előrendelhető a Guns ’N’ Roses gitárosának weboldalán is. Érdekesség, hogy ez az album fog elsőként megjelenni az ikonikus gitármárka nevével fémjelzett kiadó égisze alatt.  Az elsőként közreadott The River Is Rising a jövő év elején megjelenő korong nyitódala lesz, ehhez videó is készült.

December elején pedig a Fill My World című nótával kóstolhattunk bele a lemez zenei hangulatába – ezt csak audió verzióban adták közre.

„Szerintem eléggé élő lett a felvétel, pont úgy szól, mint egy koncerten” – mondta Myles Kennedy. „Csak próbáljuk valahogy megragadni, hol tartunk az életben, és ezt igyekszünk hitelesen előadni.”

„Ezek mi vagyunk most, így nyomjuk pillanatnyilag. Ezért jöttünk ide, hogy ezt megmutassuk.” – tette hozzá Slash. Hatalmas megtiszteltetés, hogy mi jelenhetünk meg elsőként a Gibson Recordsnál” – folytatta. „Ez az együttműködésünk a Gibsonnal, egy régóta tartó közös munka csúcspontja. Tudom, hogy ez a márkanév egy olyan biztosíték lesz a zenészeknek, ami őszintén, alkotó módon támogatja a művészeit.”

Egyébként az ötös fogat tagjai nem tétlenkednek, alapos marketing hadjárattal harangozzák be az új albumot, elhalmozva ezzel a rajongókat, ugyanis a két kislemez hivatalos videói között egy színfalak mögött forgatott anyaggal is megörvendeztették már a közönségüket.

A 4 tracklistje:

01. The River Is Rising
02. Whatever Gets You By
03. C’est la vie
04. The Path Less Followed
05: Actions Speak Louder Than Words
06: Spirit Love
07: Fill My World
08: April Fool
09: Call Off The Dogs
10: Fall Back To Earth