Vajon melyik albumról mondhatta ezt a gitáros?

Az Aerosmith gitárosa nagy AC/DC rajongó, aki így nyilatkozott az ausztrál banda alábecsült klasszikusáról, a Powerage lemezről a Classic Rock Magazine-nak:

„Az 1977-es Draw The Line turnén találkoztam először az AC/DC-vel, amikor legnagyobb szerencsénkre ők voltak az egyik előzenekarunk. Amikor első alkalommal láttam őket, teljességgel lenyűgöztek és azóta hatalmas rajongójuk vagyok. Még úgy is, ha előtte nem hallottad a dalaikat, mikor élőben először látod őket, azonnal megmozgatnak – még engem is!

Nem volt szükségük nagy színpadi show-ra, fényekre, csak a gitárjaikra, rengeteg hangerőre és elpusztították a helyet. A színfalak mögött a srácok eléggé nyugisak, de ha egyszer a színpadra lépnek, azonnal felperzselnek mindent- én akkor ezt tapasztaltam.”

De még manapság is elmegyek megnézni az AC/DC-t, amikor csak tehetem, ők még mindig egy állati jó banda!

Az összes korai felvétel – melyek Bon Scottal készültek- nagyszerű és a Powerage határozottan az egyik kedvenc lemezem. Számomra tökéletes eszenciája mindannak, amit szeretek a rock ’n’ rollban. Gitárosként nyilván a riffek szippantottak be először, és az, ahogy Angus tépte a húrokat minden egyes szólóban. De aztán, ha meghallgatod Bon-t történeteket mesélni, az csodálatos. Később elég jól megismertem Scottot is, sokkal több időt töltöttünk együtt néhány átmulatott éjszakánál. A srác jó üzletnek bizonyult: hiába volt néhány évvel idősebb a többieknél, kétségtelenül a család része volt, no meg persze ő élte a legkeményebb rock‘n’roll életet. Amikor olyan dalokat hallgatsz tőle, mint például a Sin City, elhiszed, hogy ő ezt az életet látta és érti, mert átélte.

Az emberek mindig ismerni fogják a Highway To Hell-t vagy a Back In Black-et, hiszen ezeken a lemezeken vannak a nagy rádióslágerek, de sok kiváló dal van a Powerage lemezen is. Azok, akik igazán ismerik a zenekart, tudják és értik, hogy ez egy klasszikus album, egy mérföldkő tőlük.

Ez egy briliáns korong, színtiszta rock’n’roll és soha nem öregszik ki, nem avulhat el. Akárhányszor hallgatom, sosem veszít az erejéből.”