„Az elmúlt időszak nem telt haszontalanul a zenekar háza táján, még ha nem is hallattunk magunkról. Beszélgettünk, terveztünk és mostmár hivatalosan is bejelenthetjük Nektek: 
Hosszú idő után 2022. október 1-én áll újra színpadra a Quimby zenekar a Budapest Parkban. 
Az időpont számotokra távolinak tűnhet, de mi már tavasszal megkezdjük a műhelymunkálatokat, amelyekbe nektek is bőven fogunk betekintést engedni a közösségi oldalainkon. Izgalmas és tartalmas időszak előtt állunk. Reméljük októberben Ti is ott lesztek velünk és újra együtt ünnepelhetünk a szabad ég alatt! Az early bird jegyek már elérhetők a Budapest Park oldalán. Addig is vigyázzatok magatokra és egymásra!”

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#jegypenztar ) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Jegyek: http://jegy.budapestpark.hu/quimby_0414_e

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2942377712744902/