Budapest, Papp László Aréna – 2023. május 17.

A rock icon utolsó világkörüli turnéja Budapestet is érinti. A Sötétség Hercege öt évtizednyi munkásságát ünnepli élőben a No More Tours 2 koncertsorozatával.

ELŐZENEKAR: JUDAS PRIEST

A Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagja, a Grammy-díjas énekes és dalszerző, OZZY OSBOURNE több mint öt évtizedes előadói karrierjét ünnepli (szólóművészként és a Black Sabbath énekeseként egyaránt) „NO MORE TOURS 2” elnevezésű turnéjával.

„Rendkívül szerencsés voltam, hogy két sikeres zenei karrierem is volt. Úgy tekintek erre az utolsó turnéra, mint egy hatalmas ünnepségre a rajongóim és mindazok számára, akik az elmúlt öt évtizedben élvezték a zenémet. Szeretnék köszönetet mondani mindnyájatoknak és Judas Priestnek az elmúlt évek türelméért és támogatásotokért.” – nyilatkozta az énekes.

Fotó: Dávid Zsolt

Ez a show a legendás művész világkörüli koncertezésének végét jelenti, bár a jövőben továbbra is adhat időnként koncertet különleges alkalomból. Pályafutása során OZZY több mint 100 millió lemezt adott el.

Az 1967 óta aktív zenei karriert építő 1948-as születésű énekes a Black Sabbath zenekarral vált ismertté. 1980-ban jelent meg szólókarrierjének első lemeze, melyeken olyan slágerek voltak, mint a „Crazy Train” és a „Mr. Crowley”. Azóta már 11 szólólemezen van túl és a Black Sabbath-al is voltak ismét közös produkciói.

Mindig kiváló zenészekkel dolgozott, akikből akár egy világválogatott is összeállítható. Gitárosok: Randy Rhoads, Jake E. Lee · Zakk Wylde. Dobosok: Lee Kerslake, Tommy Aldridge, Carmine Appice, Randy Castillo, Brian Tichy. És még sorolhatnánk…

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2666517050328349/?active_tab=discussion