Szeptember 3-án, szombaton végre újra a fővárosban játszik az Ossian! A Paksi Endre vezette legendás zenekar hosszú-hosszú szünetet követően nemrég szállt ismét a ringbe, már ami a koncertezést illeti. Nemsokára elérkezik a pillanat, hogy a sikeres nyári fellépés-sorozatuk kiemelt állomásaként a Barba Negrában is találkozzanak rajongóikkal.

A bulira egy alaposan kibővített turnéprogrammal érkezik a csapat – egyrészt, mivel nem csak az Ossian tábor várja már nagyon ezt a találkozást, másrészt, a koncertmentesség ideje alatt két önálló nagylemezt – Csak a Jót (2020), A Teljesség (2021) – is kiadott a zenekar. Illetve, egy – Most mi jövünk! címet kapott – feldolgozásalbummal is meglepték a közönséget és a szakmát a tavalyi évben.

Paksi Endre zenekarvezető, énekes ajánlója:
„Három hosszú év után, szeptember 3-án újra Budapesten játszunk, a Barba Negra Track színpadán! Rettenetesen várjuk már, folyamatosan visszaszámlálunk, vágjuk a centit. Nem lesz előzenekar és nagyon pontos kezdésre készülünk, az intro 19 óra 30 perckor fog felhangzani, és utána felváltva jönnek majd a régi, a nagyon régi, az új és a legújabb dalok. Még a szeptember 25-én megjelenő Békesség Sugárút szólólemezem címadó dalára is sort kerítünk majd! Mindenkit óriási szeretettel várunk, ez egy hatalmas Ossian Ünnep lesz!”

Ahogy a meghívóban is olvasható – mert most már nem titok-, szeptember második felében érkezik Paksi Endre első szólólemeze, a Békesség Sugárút. E kapcsán nemsokára egy videoklip is bemutatásra kerül majd, illetve hamarosan az album előjegyzése is elindul.
Facebook esemény: www.facebook.com/events/155932098751665

A zenekar a fővárosi koncertet megelőzően most hétvégén két helyszínen is fellép,

augusztus 26-án Hajdúnánáson, a Moto-Rock Weekend-en,

másnap a 34. Sitkei Rockfesztiválon, Sitkén –

szeptemberben pedig 10-én a kunszentmártoni Városnapon,

23-án Zalaegerszeg-Egerváron, az Egervári Várkastélyban lehet velük találkozni.