Alapi István az ország egyik legismertebb gitárosa, aki 60. születésnapja alkalmából zenésztársaival és a közönséggel együtt ünnepel. 2022. november 19-én a Barba Negra Red Stagben megrendezésre kerül az „ALAPI 60” jubileumi életműkoncert, melyen bepillantást nyerhetünk a művész kezdetektől napjainkig tartó, 45 évet átívelő zenei pályafutásába. Az este során életének meghatározó zenekaraival, formációival, zenészbarátaival lép színpadra a gitáros.

2022. november 19-én ünnepeljünk együtt Alapi Istvánnal a Barba Negrában! Ez az este nem egy hétköznapi rockkoncert lesz, inkább az ősz legnagyobb házibulija Steve barátaival, zenésztársaival és rajongóival.

Ha te is élőben szeretnéd átélni a fergeteges jubileumi koncertet, oszd meg a Facebook oldalunkról a (Nyerj jegyet az Alapi 60 jubileumi koncertre!) cikket.

És rakd ki Facebook oldaladra ezt a linket:

https://www.facebook.com/Rockinform.hu

November 17-én 3 db páros belépőt sorsolunk ki, a játékban résztvevők között. A nyerteseket Facebookon értesítjük. Légy te az egyik szerencsés és bulizz egy nagyot Alapival és barátaival!