A művelődési intézmények idei kényszerhelyzete új ötleteket szül az év végére. Miskolcon sincs ez másként, ahol három koncerthelyszín is bezárt ideiglenesen a fűtési szezonra – energiatakarékossági okokból. Viszont egy huszárvágással egy új, 100 fő befogadására alkalmas koncerthelyszín indult el októbertől az Ifjúsági Ház aulájában. Elsőként a Miskolci Illés Emlékzenekar klubja tért ide vissza – korábban is működött itt-, aztán elindult a Dixie klub a Miskolc Dixieland Band-el. Januártól lesz itt Latin klubest is a Latin Projekt közreműködésével, majd pedig miskolci zenekarok is fellépési lehetőséget kapnak a helyszínen /januárban Kék és Narancssárga koncert/. De még idén két NKA, Hangfoglaló klubtámogatói program által dotált koncert is megvalósul, elsőként novemberben az ANTARES-é /decemberben LivingRoom/.

Az Antares 2019-ben, másfél év próbateremben készülés, zeneírás, próbálás után lépett a közönség elé. Az első sikeres koncertek után a zenekar megnyerte a budapesti Fülesbagoly tehetségkutatót, majd később az országos Öröm a zene döntőt is, ahol az Év felfedezettje díjat is megkapták.
Első, nevükkel megegyező címet viselő, 2019-ben megjelent lemezükért Artisjus junior díjat kaptak. Szerepeltek a Dalfutár 4. évadában, mint producerek.
Zenéjükben sok műfaj keveredik meglepő természetességgel a rockzene gerincén. A zenekar élőben tudja igazán bemutatni magát és azt a hatást kiváltani, ami benne van.
Olyan zenekarokkal koncerteztek már együtt, mint a Lazarvs, Boom-Boom, European Mantra, Bonnie Tyler, godfather., Trillion, Special Providence, Sorbonne Sexual, The Pontiac. Miskolcon eddig két alkalommal játszottak, a mostani lesz az első önálló bulijuk a városban.
Második InSanity című lemezük 2021-ben jelent meg.

A szervezők a helyszín- és műsorváltoztatás jogát fenntartják!
A koncert az NKA és a Hanfoglaló program támogatásával valósul meg. 

2022. november 25. 20.30 óra – Miskolc, Ifjúsági Ház /Győri kapu 27/A./

Kapunyitás: 20:00
Jegyár elővételben: 2700Ft, a koncert napján 3200Ft

Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), a koncert napján a helyszínen, valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n.
Online jegyvásárlás: https://bit.ly/3sqwLKg