Ha pont egy olyan zenekarra vágysz, akik lehangolt metál-hangszerekkel és női énekkel nagyjából Eminemet játszanak, akkor valószínűleg megtaláltad! A Ten Big Toys ‘Érted jöttünk’ címmel hozta ki negyedik videóját a napokban.

A csapat 2020 decemberében debütált, most, a Nóniusz Gábor producerrel rögzített friss dalban a koncerten ittasan ismerkedni próbáló férfiakat figurázzák ki, majd téríti jobb belátásra.

“A dal alapvetően bulizásra hív, de van benne egy csavar, mert az éjszakában ismerkedős sztori is bele van szőve. Persze szokásomhoz híven kicsit pikírtebben előadva.

Mindkettő én vagyok, a nőcisebb énem flörtöl, a másik Orsi meg bulizásra hív. Meg beszól.” – mondta Rada Orsi, a zenekar énekese.

Az image-videót a Barba Negra Blue Stage épületében, goa díszletek között forgatták. A felvételek készítését barátokkal oldották meg, az utómunkát pedig a zenekar basszusgitárosa, Schmidt Erika vállalta magára, aki elmondta, mivel is jár egy klip utómunkája: 

Én szeretem, hogy az első klip óta szinte már mindent mi csinálunk. Szívesen adnánk át a teljes felelősséget egy profi stábnak, de nehéz időkben és szűkös anyagi helyzetben mindent nekünk kell összehozni. Most abból főzünk, amink van, és így is nagyon szerencsések vagyunk, hogy tudunk belőle olyat főzni, ami tetszik. Külön köszönet jár Pócsi Istvánnak, Németh Dominiknak, Naszvadi Marcinak, Nóniusz Gábornak, és nem utolsó sorban a Barba Negrának! A véletlen hozta, hogy a vágást én csinálhattam, örülök, mert ultra nehéz volt! Rettentően megszenvedtem vele, és részben elkezdtem érteni, mit is csinálnak a profik. Nagyon aprólékos feladat, betéve kell tudni a programot, újításokat, és elkapni a dinamikát, meglátni, mit lehet kihozni egy halom nyersanyagból. Nem kevés fantáziálással, próbálkozással járt ez most. Az egyik legnehezebb dolog a színezés volt, a másik, hogy nekem a scriptelés nagyon nehezen megy. Mindig találok a kikukázottak között is hasznosat, így sokszor fejben tartottam inkább, mit hol találok. A klipet Adobe Premiere Pro-val vágtam, és rengeteg tutorialt néztem hozzá. Vágás közben pár dologra rájöttem, hogy a legközelebbi képfelvételnél mikre kell már előre odafigyelni, hogy könnyebb legyen az utómunka. Összességében a végcélnak megfelelő világítás, tudatosabb tervezés, kevesebb helyszíni improvizáció.

Nem tudom, mi lesz legközelebb, de van egy sanda gyanúm, hogy újabb kísérletbe fogunk!”

A klip megjelenését követően a zenekar első saját show-ját rakja össze a 2023-as klubszezonra.

SOCIAL:

https://www.facebook.com/tenbigtoys

https://bit.ly/tenbigtoys-youtube

Spotify: https://bit.ly/tenbigtoys-spotify

Deezer: https://bit.ly/tenbigtoys-deezer

Apple Music: https://bit.ly/tenbigtoys-applemusic

Youtube Music: https://bit.ly/tenbigtoys-youtubemusic