A VOX bemutatja az MV széria legújabb darabját, melyet az angol gitár legendával, Brian May-el közösen alkottak meg!

A csupán 540 grammos, kispedál méretű erőmű akár 50w teljesítményre is képes, Korg Nutube analóg csöves előfokkal rendelkezik.
Brian May legendás hangzásához elengedhetetlen Treble Boostert találhatunk a fedélzeten és még számos apróság vár minket ebben a csodálatos dobozban.
A limitált kiadáshoz egy piros bőrözésű BC108-as, 25w-os 1×8″-es hangfalat, kulcstartót és fényképgyűjteményt kapunk a csomagban.

Bemutatjuk a limitált kiadású Vox MV50 Brian May Signature szettet:

music: guitar clinic zoli Ha menő akarsz lenni, neked kéne és támogatni szeretnél, rendelj pólót! #BMTnekemkéne: info@bassmidtreble.com Ha szeretnél partnerként szerepelni a csatornán: #BMTpartner https://bassmidtreble.com/partnereknek Ha szeretnéd támogatni a minőségi gitáros tartalmak készítését: #BMTPatreon: https://www.patreon.com/bassmidtreble Ha elakadtál a gitáros világban: #BMTMentorálás: https://bassmidtreble.com/szianemzavarsz Ha Lakland basszusgitárt szeretnél: #Lakland.hu: https://www.lakland.hu/ Ha levelet szeretnél írni nekem: #BMTMail: info@bassmidtreble.com Kövess a közösségi oldalakon: Facebook: https://www.facebook.com/bassmidtrebl… YouTube:    / bassmidtreble  

Instagram: https://www.instagram.com/horvathgabi…

Tiktok: https://www.tiktok.com/@bassmidtreble

Blog: https://bassmidtreble.com/blog/vox-mv50-brian-may-set/?fbclid=IwAR28UHkg6-vgL2-SkIBuGB1971WRwrQvEFmoT3Td1ERekcUnGBMoNcsqck0