– Beköszöntött a mini fesztiválok kora!

A júniusi Powerwolf koncert köré szervezett mini fesztivál után, a nyár másik erősen ajánlott metal eseménye, a Kreator/Biohazard buli is egy Thrash Metal / Hardcore fesztivállá duzzadt. A korábban már beharangozott Terror mellé még négy banda került a műsorba, így a napokban lett teljes a line up.

A Red Stage már így is bivaly erős műsora mellé a Blue Stage-re is érdemes lesz átugrani az átszerelések alatt. A kisszínpad első fellépője az Archaic, lesz, akik félórányi tömény thrash-aprítással nyitják az estét. Nekik tavaly jelent meg új lemezük „The Endgame Protocol” címmel, a programjukban főleg erről válogatnak majd. A Biohazard előtti sávban a veterán budapesti hardcore banda, az AMD melegíti be a közönséget a kisszínpadon. Ők is az utolsó „Temetetlen múlt” című albumukat promótálják, amit 12 év kihagyás után készítettek. Őket váltja majd a thrash metal vonalon a stílus hazai nagy veteránja, a Remorse, akik a Kreator előtti sávban zúznak le egy best of műsort.

Igazi meglepetésként végül az amerikai thrash metal legenda Sacred Reich zárja a kisszínpad műsorát, akik tavaly a Sepultura előtt már bizonyították a Barba Negrában, hogy még mindig számolni kell velük.

Ezt a csomagot nagyon nehéz lesz überelni idén, garantált a teltház, időben vegye meg mindenki a belépőjét. Augusztus 1-én találkozunk a Barba Negrában.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2142489625936674