Május 3-án indul a Beat digiális rádióban Farkas Roland Wolfie új műsora, a Wolf Áramlat. Most egy ezzel kapcsolatos interjúból közlünk részleteket:

„Wolfi-val a május elején induló új rádiós műsoráról beszélgettünk, aminek felvételei már javában zajlanak a Beat stúdiójában. A “Wolf Áramlat” mellett természetesen szóba került a Punnany Massif jelene is. 

Az elmúlt egy év gondolom titeket sem kímélt… Hogyan élte meg a Punnany ezt az időszakot? 

Wolfie: Nem is tudom hol kezdjem… Nyilván úgy, ahogy mindenki más; nem jól. Nehéz helyzet, sosem gondoltuk volna, hogy ilyen egyáltalán valaha megtörtènhet. Próbálunk valahogy túlélni zenekarilag és egyénileg egyaránt./…/

Mindig is rengeteg mindennel foglalkoztál egyszerre, most mennyire lassultak le körülötted a dolgok? 

Wolfie: Szerencsére kiegyensúlyozott a magánéletem, így bizonyos szempontból jókor is jött ez a lelassulás. Volt és van is időm átértékelni mindazt, ami eddig törtènt velem, ès ahelyett, hogy otthon sírnék ujjaimat tördelve, mindig csinàlok valamit.

Az a meglàtàsom, hogyha mindig benne vagy valamiben, akkor történnek is a dolgok. Nincsenek véletlenek, helyzetek vannak, amik mellett vagy elmész, vagy beleállsz. Èn a beleállós típus vagyok. Így jött a hamarosan induló műsorom is, a “Wolf Áramlat”. 

Mit várhat a hallgatóság a műsortól? Mi fog szólni, amikor elindítjuk a lejátszás gombot? 

Wolfie: Két műsorom is fog indulni – amolyan A hét, B hèt alapon. A “Wolf Áramlat” egy inkább beszélgetős műsor lesz amiben hip hop dalokon keresztül mutatom be vendègeimet, akik adott esetben teljesen más területről is èrkezhetnek.

…Ami az érdekessége lesz a műsornak, az az, hogy terveim szerint minden meghívott fog rappelni. Kifejezetten izgalmas lesz ez akkor, ha nem èpp egy Mc lesz a célszemély.

A másik műsorom a “Wolf Áramlat +”. Ez egy vendégek nélküli, klasszikus értelemben vett rádiós zenei óra lesz felkonfokkal, de olyan muzsikàkkal amiket itthon egyik ràdió sem jàtszik. A „fekete” zenèn lesz a hangsúly, így soul, funk, jazz, hip hop ès reggae műfajok àltalam kedvelt darabjai kapnak majd főszerepet.”

A teljes interjú itt olvasható: https://www.beatradiohungary.hu/magazin/20

 Első epizód: május 3. 18:00 a Beat digitális rádió műsorán! További zenei hírek és aktualitások a hét minden napján 10:00 és 18:00 között óránként a Beat műsorán!

A Beat rádió saját gyártású műsorait már visszahallgathatók a BeatCast podcast csatornán Spotify-on, és egyéb streaming oldalakon is!