Call Of The Wild címmel ad ki nagylemezt a német származású, power metált játszó zenekar. Az első single, a Beast Of Gévaudan videóklipje pedig már meg is tekinthető az ismert videómegosztókon. (Ezt múlt héten a Video rovatunkban közreadtuk.)

Igazi Powerwolf stílusú a video; látványos és tele van történelmi filmbe illő jelenetekkel.

A banda gitárosa, Matthew Greywolf úgy nyilatkozott: „Mi több, mint büszkék vagyunk, hogy bemutathatjuk a Beast Of Gévaudan klipjét, ami az új lemezt vezeti elő.” Matthew azt is elmondta, a dal nem akármit mesél el: „Egy titokzatos vadállatról szól, amely számtalan embert ölt meg Franciaország déli részén a 18. század végén. A fenevadat soha nem fogták el, és rengeteg legendás elbeszélés kering az eseményeket illetően. Az egyház úgy vélte, a szörnyeteg „Isten büntetése”, vagy akár az „emberiség megmentője, ami világi és bűnös létből ered.”

Greywolf korábban a következőket mondta el a Call Of The Wild kapcsán: „Új és izgalmas fejezetet nyitunk a Powerwolf történelmében. A hangzás egyértelműen a tőlünk megszokott marad, ugyanakkor mégis sokkal többet adunk bele magunkból, minden védjegyünket új szintre emeltük. Eddig soha nem hallhatott minket a közönség ennyire erőteljesnek és vadnak – a szó valós értelmében véve. Alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek a bennünk élő fenevadat az új album által!”

A Call Of The Wild megrendelhető a https://powerwolf.napalmrecords.com/ oldalon.Call Of The Wild track-listing: 1. Faster Than the Flame, 2. Beast of Gévaudan, 3. Dancing with the Dead, 4. Varcolac, 5. Alive or Undead, 6. Blood for Blood (Faoladh), 7. Glaubenskraft, 8. Call of the Wild, 9. Sermon of Swords, 10. Undress to Confess, 11. Reverent of Rats