Augusztus első hetén jelent meg a Dingo zenekar harmadik zenés videója. Az Attitűd című dalra készült klip, a hőségben vergődő, Balaton-parti nyári napok érzését próbálja visszaadni.
A dal amúgy is a vidéki nihilről szól, arról, hogy mennyire értelmetlen az a sok dolog, amiért az emberek nap, mint nap görnyednek, dolgoznak az idejüket és erejüket áldozzák. Arról, hogy a pózok világában a szabadság ott kezdődik, amikor idegenek előtt is önmagad mersz lenni és önazonosan mersz cselekedni.” – meséli a mögöttes tartalomról Fegyverneky Levente, a zenekar frontembere.

A dalban több irodalmi utalás is felbukkan, ami kontrasztot ad a kicsit punkos hangvételnek.
József Attilára utalunk a szövegben, meg egy picit Adyra is. Ezek a költők sem az irodalom tankönyvek oldalára születtek, hús-vér emberek voltak, akik ugyan úgy éltek a mindennapok gondjaival, mint mi most. Nem voltak ők sem hibátlanok, nem mindig volt tankönyv-kompatibilis az életük, csak ezt hajlandóak vagyunk elfelejteni.”
A dal képi felvételei spontán helyszíneken, a járókelők reakcióira építve készültek a Balaton déli partján. A felvételeket és az utómunkát ismét a zenekar jó barátja Gelencsér Ákos koordinálta és végezte.
Felszálltunk Keszthelyen a vonatra a hangszerekkel és elindultunk. Ahol találtunk egy szimpatikus helyet, ott megálltunk, zenéltünk egyet, majd tovább mentünk. Ezzel telt a nap. Természetesen, ahogy egy vonatozós balatoni naphoz illik, pokoli meleg volt, de aki nem szereti a meleget, az utcazenéljen télen.” – foglalta össze a forgatási nap eseményeit Levente.
A csapat a nyár során két videóklipet is kiadott, aminek minden elemét „házon belül” készítettek. A tervek szerint idén még egy videót szeretnének megjelentetni, valamint egy dal felvétele van még napirenden.
„Építkező fázisban van a csapat, nem sietünk sehova, csak csináljuk, ami jól esik. A nyár során volt több kisebb fellépésünk, ahol csiszolhattuk a produkciót, de önálló koncertet majd csak akkor szeretnénk, ha minden porcikájában összeáll a műsor. Tudjuk, hogy mennyit kell dolgozni, hogy minden flottul menjen, és mi nem riadunk vissza a munkától.”