1989-ben alakult tatabányai zenekar az első ciklusában 7 évig működött. Aztán a 30 éves évfordulón, 2019-ben úgy döntött a három alapító tag, hogy feléleszti a produkciót.

Zenei irányzat: Dallamos rockzene, de szívesen teszünk kirándulásokat más műfajok felé is, mint progresszív rock, reggae, pop, világzene. Ennek az az oka, hogy a zenekar tagjai más-más műfajt képviselnek. A sokféleséget azonban mindig összetartja egyfajta ˝Shirley-s” hangzás, mely arra utal, hogy annak idején a zenekar dalai a gitárjátékra épültek.

Célok: Sokáig egy nagylemez elkészítése volt a cél, amely végül meg is született és szeptember 24-én jelent meg a Grundrecords gondozásában. Mivel az emberek figyelmét egyre nehezebb lekötni, a célok között az is szerepel, hogy minél érdekesebb, eredetibb videoklipeket készítsünk. Januárban jelent meg az Értem én klipünk nagyon jó fogadtatásban részesült a közönség visszajelzése alapján. Mindezek mellett a végső cél az, hogy megtöltsük a koncert termeket, és a közönség jól szórakozzon a bulijainkon. Ami nagy büszkeséggel tölt el minket, az az, hogy az elmúlt időszakban több rádió is műsorára tűzte a dalainkat. A Halgass Hazait című műsor által több mint 20 rádió játssza a dalokat és nem csak szűkebb hazánkban, hanem Erdély és Délvidéki területeken is.  Jelenleg a lemez a MAHASZ TOP 40 eladási listáján a 23. helyen áll!

A lemez a Konok folyó címet kapta, ezen 4 régi dal mellett 6 új szerzemény található. A 10 számos album érdekessége, hogy közös dalt készítettünk Bebével (Back II Black) és Nádor Dáviddal, a Voice tehetségkutató döntősével, illetve a jelenleg is futó Dancing with the stars énekesével. 

Szövegvilág: Dalszövegeikben gyakran kerülnek előtérbe az emberi kapcsolatok. Az erről szóló dalok mindig időszerűek. Az élet nagy törvényszerűségeit is gyakran megénekjük. Valljuk, hogy a művészetek célja, hogy a hallgatóból, nézőből érzelmeket váltsanak ki. Ez manapság igen fontos, mivel a társadalom érzelmi intelligenciája nagyon megsínylette a technikai fejlődést. A mai kor embere sokszor nincs tisztában a saját érzelmeivel, s ha fel is ismeri, sokszor megfogalmazni nem tudja. A művészetek célja, hogy ebben nyújtsanak segítséget.

A jelenlegi felállás:

Suták Attila –ének

Jártó József –baszus gitár

Freund Csaba dobok

Csaszni Róbert-gitár

Niczinger László-Billentyűs hangszerek