BP., MOMkult – szeptember 6.

Az iLand alapítói (Takáts Tamás, Pálvölgyi Géza, Madarász Gábor, Dorozsmai Péter, Kontor Tamás) az East zenekar utolsó formációjában együtt zenélő kiváló muzsikusok. Az egykori közös együttes egyedi, színes, progresszív zenei irányának folytatásaként jelent meg az új album, melyen már az új zenekari tag, Kontor Tamás basszusgitározik.

Az ikonikus zenekarokban (Korál, Karthágó, Skorpió, Ákos Projekt, Tátrai Band) is muzsikáló művészek az új dupla iLand album dalai mellett a korábbról ismert 56’, Szerelem sivataga, David Bowie szeme, vagy az Elrejtettél a szívedben áthangszerelt változatait is előadják a koncerten.

…az iLAND lemezről:

„A dupla CD felvételein a banda tagjai muzsikálnak, énekelnek, csak egy régi barátunk van, aki nagy örömünkre csatlakozott hozzánk vokálozni a felvételek idejére. Ő a fantasztikus zenész és énekes Jamie Winchester.

1. CD – Bakancslistás álmunk volt mindig, hogy egy 45 perc körüli, szünet nélküli, hosszú lélegzetű zenei anyagot elkészíthessünk rengeteg istrumentális résszel és hangszerszólókkal. Most ez elkészült.

2. CD – A Live szintén szünet nélküli változatban készült, ahol a Klébi szabadtéri koncertünk anyagát hallhatod a korábban az East-ben töltött éveinkből ismert zenékkel. De most kicsit máshogy…

A Sziget című album borítója Szurcsik József barátunk munkája. Gyönyörű lett, ahogy a szintén általa tervezett East Játékok borító is, 1981-ben.”

iLand:

Takáts Tamás – ének
Pálvölgyi Géza – billentyűs hangszerek
Madarász Gábor – gitár
Dorozsmai Péter – dob
Kontor Tamás – bass

Jegyárak: 4500 Ft, 6500 Ft, 8500 Ft

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/348323430506424/?active_tab=discussion