Az előző két, telt házas koncert után idén egy új, pár hete megnyílt szabadtéri helyszínre érkezik a produkció. A szervezők elgondolása szerint az eddigi őszi Totya bulik után idén nyáron egy nagyobb, szabadtéri helyszínre viszik el a rendezvényt. Most végre minden érdeklődő befér ezen a helyszínen! A koncert az NKA és a Hanfoglaló program támogatásával valósul meg.

Szűcs Antal Gábor idei vendégei ezen az eseményen: Füvessy Norbert, Szántó Sándor, Viola Barbara.

Szűcs Antal Gábor több mint két évtizede szórakoztatja és varázsolja el a közönséget latinos, improvizatív muzsikájával. Az elmúlt évek nagy sikerű miskolci koncertjei után idén új felállásban mutatja be a műsorát. Ez alkalommal is Füvessy Norbert a közreműködő gitáros (Miskolci Illés Emlék Zenekar, Latin Projekt, Entrée guitar & flute), továbbá vendégként fellép Szántó Sándor- konga (Ricardo Salsa Club) és Viola Barbara- fuvola (Entrée- guitar & flute).

Fotó: Barna Laczy

2023. július 8. 20.00 óra
MÜHA Csengey-kert
3530 Miskolc, Csengey utca 10.
Kapunyitás: 19:30, koncertkezdés 20:30

Jegyár elővételben: 3600 Ft, a koncert napján 4200 Ft
Online jegyvásárlás: https://bit.ly/3J6AK7C
Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 5.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.), koncert előtt a helyszínen, valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n.
/A helyszín- és műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!/

A cikk az NKA és a Hangfoglaló program támogatásával készült.