• Különleges kiadvány az Iron Maiden első hazai fellépéséről!

„Kétséget kizáróan az Iron Maiden első hazai koncertje mára igazi legenda lett, de úgy általában is benne van az első öt legfontosabb magyarországi koncert között. Ennek a fő oka az, hogy egy olyan korban kapta el a hazai rajongókat az Iron Maiden koncert, amikor a szocialista pártpolitikai elszigetelődés miatt jóval fontosabb volt az embereknek a nyugatról érkező kultúra.” – olvasható az Iron Maiden történetét sajátos módon újragondoló magazin sorozat, az Iron Maiden Antológia legújabb számában.

Ezzel a számmal, a normál kiadványokkal párhuzamosan egy különszám sorozat veszi kezdetét MAIDEN HUNGARY címmel, melyben az egyes kiadványok a Vasszűz magyarországi jelenlétét mutatják be, az adott korszak hazai Iron Maiden koncertjeinek tükrében. A sorozat első része az 1981-től ’85-ig tartó időszakot taglalja 52 oldalon, természetesen a kultikus BS-parkolós koncerttel a főszerepben.

Korabeli képek, dokumentumok, cikkek, beszámolók, tények és tévhitek egy koncertről, amely túlzás nélkül egy nemzedék életét változtatta meg.

A Maiden Hungary első része limitált példányszámban jelent meg, ha időben rendeled meg, nem maradsz le róla.

Információ és megrendelés az ironmaidenant@gmail.com e-mail címen. UP THE IRONS!