2024. február 10-én, szombaton 20:00 órától a miskolci Ady Endre Művelődési Házban koncertetik a két zenekar. Kapunyitás: 19 óra, Stula Rock /játékidő 60 perc/ kezdés: 20óra, Omega Testamentum kezdés: 21 óra /játékidő 90 perc/.

A koncert Debreczeni Ferenc „Ciki” és zenekara tisztelgése az OMEGA életművének.
A hatvanéves legendás Omega együttes három tagja, Benkő László, Mihály Tamás, és Kóbor János nemrégiben sajnálatos módon elhunyt, Molnár György pedig a komoly betegségei miatt nem tud fellépni.
Hogy ez a zenei örökség ne merüljön feledésbe, az 51 éve Omega tag és szerzőtárs, Debreczeni Ferenc új zenekart szervezett Omega Testamentum néven. Így szeretné hordozni koncertről koncertre az Omega zenei örökségét, jelenlétével biztosítva a produkció, a sajátos stílusjegyek és az előadásmód eredetiségét, kvalitását.
Az “Omega Testamentum” produkció fellépése során az eredeti Omega együttes zenei anyagát adja elő, változó műsorterv alapján.


A klub turné célja, hogy emberi közelségből megismerhessétek ezt az igen kiváló zenészekből álló formációt.
A zenekar tagjai:
Schrott Péter – ének
Debreczeni Ferenc /Ciki/ – dob
Erdős Róbert – gitár
Nagy Zsolt / Liszi/ – billentyű
Fekete Tibor /Samu/ – basszusgitár

Stula Rock
A Stula Rock zenekart Molnár „Stula” Péter alakította, miután kilépett a Mobilmánia zenekarból. A formáció megalakulása óta két klasszikus hard rock lemezt jelentetett meg, jelenleg harmadik lemezük studió munkálatain dolgoznak. Első ismertebb daluk, a ” Ha látnád magad” video klipje mára többszázezres nézettségnél tart, a banda országszerte egyre ismertebb. Az ismertségnek jót tett, hogy Stula az Omen zenekar énekese is lett időközben. Stílusuk a gitár, zongora alapú kalsszikus hard rock, de ki-ki kalandoznak néha keményebb zenék felé is.

Jegyár elővételben: 5.500 Ft
Jegyár a koncert napján helyszínen: 6.500 Ft
Online jegyértékesítés: https://bit.ly/3Tr7dLT

Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Miskolc, Rákóczi u. 5. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az Ady Endre Művelődési Házban (Miskolc, Árpád u. 4.), az Ifjúsági Házban (Miskolc, Győri kapu 27/A), a rendezvény napján a helyszínen (Ady Endre Művelődési Ház), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, valamint online a jegy.hu-n.


A koncert az NKA és a Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.