Forrás: https://metalwani.com, Szerző: Doctor Hex /2024. február 18./

A Mötley Crüe egykori gitárosa, Mick Mars új utakat keres a következő szólóalbumát illetően, és egyebek mellett az elképzelései között szerepel a Guns N’ Roses gitárosának, Slash-nek a bevonása is a projektbe.

A WBAB rádiónak adott interjújában Mars megosztotta a hallgatósággal a második szólóalbumával kapcsolatos elképzeléseit és terveit. Ezekből az körvonalazódik, hogy valamennyire más lesz a zenei irányvonal, mint a február végén megjelent, „The Other Side Of Mars” című albumáé. Erről így mesélt Mick:

„Új dolgokban gondolkodom. Egyfajta fantáziaképként jelent meg előttem az egész. Még csak azt se tudom, hogy működhetne-e, de arra gondoltam, hogy mivel Slash jó cimbora, és azt mondom: ‘Helló, gyere és lazuljunk együtt egy kicsit!’. És ugyanezt mondanám Doug Pinnick-nek (King’s X) is, csak úgy, hogy basszusgitározzon, és nem kell, hogy énekeljen, itt most a bőgőjátéka lenne a lényeg. Annak ellenére, hogy fogalmam sincs, mi sülne ki az egészből, mégis azt hiszem, hogy a rajongóknak tetszene a dolog. Egy próbát tutira megérne szerintem.”

Bár debütáló szólóalbuma még csak februárban jelent meg, Mick Mars már most a folytatáson agyal. Azt is elmondta, hogy négy „masszív” ötlete van az új anyaghoz.

„Őszintén szólva, mindig a zenén jár az eszem. Rengeteg időt töltök itt lent (a stúdiómban), és már a következő albumhoz is van négy, a ‘The Other Side Of Mars’-étól tök eltérő és igen masszív ötletem, már csak a sokszínűség miatt is. Ezek mind masszívak, tele vastag riffekkel… Keményen ütősek, talán ez a legjobb kifejezés erre. Úgy értem, rád törik az ajtót, és… és letépik az arcod.”

A ‘The Other Side Of Mars’ album 2024. február 23-án jelent meg, és olyan neves zenészek vendégszerepelnek rajta, mint az Alice Cooper billentyűse, Paul Taylor, a Korn dobosa, Ray Luzier és Brion Gamboa, aki az ‘Undone’ és a ‘Killing Breed’ című számokban vokálozott.