– 2024. március 02. szombat 20:00- Miskolc , Gárdonyi Géza MűvHáz

A srácok már jártak a Gárdonyiban 2021-ben, most ismét meglátogatnak minket, szerencsére már korlátozások nélkül látogathatók a koncertek! A hely befogadóképessége 280 fő.

A 3 tagú együttes tagjai nem ismeretlenek a nagyközönség előtt. A csapatot a régi barátság, a rockzene szeretete és az együtt muzsikálás öröme hozta össze.


Az érdekes felállású csapat tagjai a következők:

KÁLMÁN GYÖRGY – ének
Eddig a következő bandákban találkozhattatok vele: DINAMIT, PANDORA, DIRTY DANCE, színházi közegben történő előfordulási helye: SZOLNOKI SZÍNHÁZ.

SIPOS PÉTER – ének
Eddig a következő bandákban találkozhattatok vele: IRGY HÓNALJMIRIGY. 10 éven keresztül havi rendszerességgel televíziós show műsorok, vetélkedő műsorvezetője, és még….

JANKAI BÉLA – billentyűk
Eddig a következő bandákban találkozhattatok vele: DINAMIT, PROGNÓZIS, BOXER, OMEGA.

Az elsősorban rock dalokból összeállított műsor unplugged jellegű, de mégsem a megszokott hagyományos, csak akusztikus hangszerekkel, hangzással.

„A repertoárunkat is úgy állítottuk össze, hogy mindenki találjon a szívének kedves slágert, de mégsem az unásig játszott, legalább 25 feldolgozás banda által folyamatosan játszott dalokat gyűjtöttük csokorba.”
Műsorunkban a 70’-90’-es évek remek rock dalai csendülnek fel, amit mindenki ismer, de mégsem ezek a média lerágott csontjai.
Ezért is lett a koncertprogramunk alcíme: ELVESZETT DALOK.

„Célunk, eljutni a legkisebb klubokba is, ahol saját bandáinkkal nem férnénk el, és ott egy fantasztikus emberközeli bulit nyomni, hol sztorizva, hol énekelve, a tisztelt nagyérdemű bevonásával.”

Két rock torok, és egy zongora… Jó párosítás, akarom mondani triósítás.

A koncert az NKA és a Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.

A Szervező a program, helyszín, időpont változtatás jogát fenntartja!
A koncert helyszínére balesetveszélyes eszközöket, mint például üveget, esernyőt, illetve alkohol és alkoholmentes italokat nem lehet bevinni.
Parkolás a parkban korlátozott férőhellyel.

Jegyár: elővételben 4900 Ft, a koncert napján 5900 Ft
Online jegyértékesítés: https://bit.ly/3UjAPLF
Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 5.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.), a koncert napján a helyszínen (Miskolc, Sütő János u. 42.), valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n.
Büfé szolgáltatás várja kedves Vendégeinket! Kapunyitás: 19:30

A cikk az NKA és a Hangfoglaló Program támogatásával jött létre.