Nagy sikerrel mutatkozott be a Mandoki Soulmates új albuma a High End Munich 2024 világkiállításon.

Hatalmas érdeklődés közepette jelent meg Leslie Mandoki világsztárokból álló zenekarának új lemeze, A Memory Of Our Future, melyet teljes egészében analóg eszközökkel rögzítettek a javarészt zenekarvezetőkből álló szupergroup művészei.

A müncheni kiállításon pedig a vásárlás és dedikálás mellett arra is lehetőség nyílt, hogy a rajongók a jelenleg elérhető legjobb, csúcsminőségű eszközökön teszteljék a 180 grammos vinilekre préselt dupla albumot. Ami még a hangminőségre rendkívül kényes audiofil közönség körében is komoly elismerést aratott, pedig a vájtfülűek nem akármilyen hangrendszereken szólaltatták meg a korongokat.

Mandoki Soulmates: A Memory Of Our Future 2LP, 2024

A Soulmates tagjai közül Leslie, Tony Carey (ex-Rainbow, ex-Planet P Project) és John Helliwell (ex-Supertramp) személyesen is jelen voltak a sajtótájékoztatón és album megjelenési ünnepségen. Majd készségesen álltak a rajongók rendelkezésére, akik a frissen beszerzett lemezeiket kívánták aláíratni, illetve kedvenceikkel néhány jó szót váltani.

Tony Carey, Jozé, Leslie Mandoki és John Helliwell a Mandoki Soulmates dedikáló pultja mögött 2024

A High End Society által rendezett világkiállítás több, mint 22 ezer látogatót vonzott 2024. május 9. és 12. között, melynek több, mint a fele szakmai jeggyel, tehát céges érdekeltként, érdeklődőként vett részt a MOC Event Center Messe München nagytermeiben megtartott rendezvényen. A 41 országból összesereglett 513 kiállító közel 1000 márkával volt jelen. Mely a gyakorlatban egy kisebb településnyi helyet töltött be, miközben a csúcsminőségű zenehallgatás minden egyes szegletét a lehető legalaposabban lefedve mutatta be, hol tart ma a minőségi hanghordozó-kiadás, a minőségi használtlemez kereskedés, az ultraigényes lejátszó-eszközök piaca és úgy általában a high end világa.

Fotók: Mandoki Soulmates