Augusztus 5-én jelenik meg a zenekar Fordított világ című lemeze, aminek a bemutatója másnap lesz a Barba Negrában. Miskolcon, az Ady Endre Művházban, rá egy hétre kerül sor a lemezbemutatóra. Két héttel ezelőtt már egy előzetes klippel jelentkezett a csapat, ez a Miből főzzünk pálinkát opusz.

A Zorall új dala már a klip megjelenése előtt közönségkedvenc lett a koncerteken. Az új, saját szerzeménye humorosan fogalmaz meg egy igen komoly, mindenkit érintő problémát… A srácok a napokban nyilatkoztak erről az M2 Petőfi TV-n.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=kqZI7Qiz1bE&fbclid=IwAR0CvU2gg0mQrk8vf

A miskolci lemezbemutató koncert augusztus 12-én lesz!

Jegyár elővételben 3.400,- Ft, a koncert napján 3.900,- Ft. Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.), valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n. Online jegyvásárlás: https://bit.ly/3uKvtLS

Előzenekar: Bypass of Anger
Kapunyitás: 19:00,
Előzenekar: 19:30
Főzenekar: 20:30

A régi magyar slágereket külföldi rock- himnuszokkal összegyúró rockzenekar 2002-ben alakult, Barbaro Attila ötlete nyomán. Az elején önmaguk és környezetük szórakoztatására indult banda hamar kinőtte a próbaterem falait, hiszen megalakulásuktól kezdve aktív koncertezésbe kezdtek. Egyedi hangulatának köszönhetően folyamatosan mozgásban vannak, ezt jól mutatják a díjak, elismerések, arany és platina lemezek mellett a rendre teltházas koncertek. Nem csak Magyarországon, hanem Európában szinte mindenhol megfordultak már Londontól Erdélyig, Bécstől Felvidékig. Rajongótáboruk erős összetartó csapat, mely gyakran ezekre a túrákra is elkíséri a zenekart. A koncertjeik különleges hangzással és látvánnyal bírnak, minden korosztály kedvence. Jelenleg 2020 őszén megjelent friss albumok a Fémforgácsok turnéjára készülnek, melyről mar két friss videoklip is napvilágot látott, a Jég Dupla Whiskyvel és a Ringasd el magad.

Tagok: Lévai-Hangyássy „Hangya” László,
Barbaró Attila,
Lévai-Hangyássy Bence,
Koroknai Árpád, Csobán Bence

A koncert az NKA és a Hangfoglaló program támogatásával valósul meg.