Keményen próbálnak a GM49 tagjai a pénteki nagykoncertjükre, melyre a nagy érdeklődés miatt már a múlt héten elkelt minden jegy. Jó hír, hogy a Magyar Zene Háza nyolckamerás profi felvételt készít az előadásról, a későbbiekben akár DVD vagy Blu-ray formában is megjelenhet a GM49 koncertfilmje. Így akik ott voltak, újraélhetik, akik pedig lemaradtak, a felvételt látva-hallva mégiscsak részesei lehetnek a különleges élménynek.

GM49 együttes 2024

A Rockinform idén is betekintést nyerhetett a próbafolyamatba. Galla Miklós, Tempfli Erik, Kóródi Tamás, Paczári Viktor, Laskay Péter és Nádor Dávid számos érdekességgel készül a nagy bulira. Többek között a néhai Bencsik Sándorról, Miklós egykori szerzőtársáról és a GM49 Digitális majális nagylemezének vendégművészéről is meg fognak emlékezni.

Galla Miklós: Átragadt szerelem, regény 2024

Továbbá, ha minden jól megy, pénteken már kapható lesz Galla Miklós új könyve, az Átragadt szerelem című regény, melyet a következőképpen ajánlott rajongói figyelmébe a számos műfajban alkotó művész:

„Nagyon boldog vagyok, mert már megrendelhető a regényem. Szenvedélyes, érzelmes, erotikus, izgalmas alkotás. Életem Fő Műve! A legjobb dolog, amit valaha írtam. Aki elolvassa, annak jobb lesz tőle az életminősége. A borítón az én festményem látható.” – Galla Miklós

A próbateremben készült fotókat, illetve videó-részleteket az alábbiakban tekinthetik meg olvasóink:

Fotók és videók: Jozé, Rockinform Média, TTT Nemzeti Rockarchívum