Nagy sikerrel zajlott le múlt pénteken a GM49 nagykoncertje a Magyar Zene Házában. A zenélés megkezdése előtt Dr. Borbély Zoltán kérdezte egy nyilvános pódiumbeszélgetés keretében Galla Miklóst, az est főszereplőjét. Majd a fiúk a húrok közé csaptak és elkezdődött a háttérvetítéssel, táncosokkal, színpadi- és nézőtéri performance-szal színesített előadás.

GM49 együttes 2024

A telt ház előtt zajló műsorban elhangzottak a GM49 legnagyobb slágerei és Miki egyéb előadóknak, például a Pa-dö-dönek írt, illetve sikeres szóló szerzeményei. Továbbá Miklós megemlékezett néhai barátjáról és szerzőtársáról, Bencsik Sándor „Samu” gitárvirtuózról, akinek az emlékére egy P. Mobil dalt is előadott a GM49 együttes. A szűnni nem akaró tapsok és a négy ráadás után az előtérben újabb hosszas program, fotózkodás és dedikálás vette kezdetét. Ugyanis aznap este jelent meg Galla Miklós legújabb kötete, az Átragadt szerelem című regény is, melyet a helyszínen írt alá és ajánlott rajongói figyelmébe a szerző.

Fotóriportunkat az alábbiakban tekinthetik meg. Akik pedig nem tudják kivárni a hivatalos DVD vagy Blu-ray megjelenést, gyors előzetesként néhány telefonos videót is megtekinthetnek a fényképalbum alatt a különleges előadásról.

Fotók és videók: Jozé – Rockinform Média / TTT Nemzeti Rockarchívum