2024. május 10-én jelenik meg a Mandoki Soulmates legújabb albuma, a teljes egészében analóg módon rögzített, kevert, maszterelt és vágott A Memory Of Our Future című dupla nagylemez, illetve annak limitált kiadású CD-változata.

A Memory Of Our Future központi gondolata, hogy akik művészként szoros kapcsolatban állnak a közönséggel, felelősséget éreznek azért, hogy társadalmilag releváns üzeneteket közvetítsenek.

Az új album teljesen tiszta analóg technológiával készült, az első hangoktól a teljesen kész vinil lemezig. Ami ebben a formában Leslie Mandoki, a zenekar vezetője szerint nem más, mint egy kézzel írott szerelmeslevél a zeneszerető rajongóknak.

Mandoki Soulmates: A Memory Of Our Future sajtótájékoztató 2024

Az új Mandoki Soulmates album az egész világon a Sony / Inside Out gondozásában kerül kiadásra. Kivéve Magyarországot, ahol a Joós Pisti vezette Magneoton Music Group forgalmazza.

A Memory Of Our Future következő előzetese 2024. április 18-án érkezik. A We Stay Loud single pedig rendületlen folytatja az eddigi Soulmates dalok társadalomkritikus üzenetét, hogy nem szabad csendben maradnunk, ha igazságtalanságot, elnyomást és embertelenséget tapasztalunk.

Jozé és Leslie 2024

Fotó: Dávid Zsolt, Jozé – Rockinform Média

Videó: Jozé – TTT Nemzeti Rockarchívum / Rockinform Média