Idén lépett a nyolcadik ikszbe Roger Waters, a Pink Floyd legendás dalszerzője, egykori basszusgitáros-énekese. A kerek évforduló kapcsán egy speciális műsort állított össze a Hungarian Pink Floyd Show, melynek 2023. november 24-én, pénteken lesz az ősbemutatója.

A fővárosi Táncsics Mihály Művelődési Ház színpadán este 7-kor kezdődő kétrészes programban elsősorban a Waters által megálmodott klasszikus koncept-albumok (Dark Side Of The Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall, The Final Cut) számai hangzanak majd el, természetesen azon belül is főként Roger szerzeményei dominálnak. De lesznek még kompozíciók a Pink Floyd kései, David Gilmour vezette érájából, valamint Waters szólómunkásságát is megidézik a Hungarian Pink Floyd Show művészei.

A különleges előadást látványos lézershow kíséri, továbbá a Hungarian Pink Floyd Club által biztosított videó- és képanyagok élőben komponált, valós időben szerkesztett vizuális üzenetei teszik teljessé. A szünetben pedig részletek hangzanak el Richard Wright nemrég felújított szólófelvételeiből.

Mindenkit szeretettel várnak a Táncsics Mihály Művelődési Ház dolgozói, a Hungarian Pink Floyd Show és a Hungarian Pink Floyd Club tagjai. Repüljünk együtt a zene szárnyain!

https://www.facebook.com/events/334969845694144