2022. január 22.

Az underground metal zene szerelmeseinek minden bizonnyal nem kell bemutatni az Omega Diatribe zenekart, akik zord, agresszív zenéjükkel és energikus élő előadásmódjukkal valósággal berobbantak a hazai köztudatba 10 évvel ezelőtt, a debütáló, Lapetus címet viselő lemezükkel. Az ezt követő Abstract Ritual és Trinity c. lemezek csak megerősítették a pozíciójukat a hazai és európai szcénában. A második lemezen Kevin Talley-vel (ex-Suffocation/Six Feet Under/Chimaira) a dobok mögött, ezután pedig Tue Madsen (Meshuggah/Ektomorf/Suicide Silence) vezényletével készítettek a harmadik lemezt, amivel be is zsebelték az ‘Az év koncertzenekara’, illetve az ‘Az év stúdióprodukciója’ díjat a HangSúly Zenei Díjkiosztón.

Számtalan hazai és európai turné után a zenekar 2020-ban megjelent Metanoia című negyedik lemeze nem kisebb produceri név szárnyai alatt készült, mint a svéd Jens Bogren-é (Opeth, Sepultura, Dimmu Borgir, Amon Amarth), akinek kiváló munkája végett a banda eddigi legerősebb anyagát tette le az asztalra. Aki a srácok koncertjén jár, minden bizonnyal egy maradandó élménnyel távozik a helyszínről. Nem lesz ez másképp a budapesti A38-as koncert esetében sem!

∎ Web:
https://www.omegadiatribe.com

∎ Facebook:
https://www.facebook.com/omegadiatribe

∎ Instagram:
https://www.instagram.com/omegadiatribeofficial

∎ YouTube:
https://www.youtube.com/omegadiatribe

„A 2021-ben indult Live Life Hard, Vörös Attila és Jozzy /ex-Leander Rising-osok/ új zenekara, ahol súlyos groove-okat Geröly Matyika (Ganxta/FTF) hozza, Lisztmajer Ádám bőgőzik, a frontemberünk és sampler gyárosunk pedig Partos Bence, aki Matyikával a Gekkóban is együtt csapatták már.
Tömény groove orientált, húzós gitárközpontú metalt tolunk, hip-hop és egyéb súlyos elemekkel, vegyesen, főképp magyar és angol szövegekkel. Ha éled a PanterA-t, Limp Bizkit-et, Slipknot-ot, és nyitott vagy a kemény rap/hip-hop crossover zenékre, akkor élni fogod a mi zenénket is!’

∎ Facebook: https://www.facebook.com/livelifehardband

∎ Instagram: https://www.instagram.com/livelifehardband/

∎ Youtube: https://www.youtube.com/livelifehardband

A Sas leszállt. A budapesti ‘Eagle Has Landed‘ 2017-ben alakult. A csapat különlegessége a két brutális frontemberen túl, a különböző stílusjegyek szokatlan, eddig nem ismert módon történő vegyítése: a deathcore, black metal elemein át a különböző elektronikus zenékig sokféle hatás érvényesül zenéjükben. A zenekar tagjai már ismerősök lehetnek a magyar zenei színtérből: a vokálokért Tari Bálint és Farkas Péter felel, gitár fronton Kovács Dóra és Rácz Attila hozza a masszív riffeket, Gróf Adolf dobos ritmusaival megerősítve. A banda első debütáló anyaga ‘Devil’ címmel jelent meg 2019 áprilisában – egy nem mindennapi látványvilággal bíró videoklippel, januártól pedig a ‘Dürer’ címet kapott EP-t is bemutatta a zenekar.

∎ Facebook: https://www.facebook.com/eaglehaslandedofficial

∎ Instagram: https://www.instagram.com/eaglehaslandedofficial

∎ YouTube: https://www.youtube.com/eaglehasLandedofficial

MENETREND:
18:00 Kapunyitás
19:00 Eagle Has Landed
19:45 LIVE LIFE HARD
21:00 OMEGA DIATRIBE

JEGYINFÓ:
➽ Early Bird: 2490 Ft
➽ Elővételes: 2990 Ft
➽ Helyszínen: 3490 Ft

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/925155594799038/?active_tab=discussion